Alcatraz Island havadan Anasayfa / San Francisco / Alcatraz
Resmi web sitesi ve Alcatraz Adası'na tur biletleri için tek kaynak Alcatraz Şehir Gezileri
Alcatraz Kahraman Resmi Alcatraz Şehir Gezileri Resmi web sitesi ve Alcatraz Adası'na tur biletleri için tek kaynak Anasayfa / San Francisco / Alcatraz
San Francisco Körfezi'nde seyir!

Alcatraz Adası turları istediğiniz tur tarihinde tükendi mi? Bay Discovery Cruise'a katılın:

Körfezde yelken açın ve Golden Gate, Alcatraz, Sausalito, Fort Point ve daha fazlasını görün!

 

Gece Turunu Deneyimleyin

Birçok ruh halini yaşayın Alcatraz Island bir akşam ziyareti ile. Golden Gate Köprüsü'nü silüetleyen bir gün batımının güzelliğinin tadını çıkarın, bir hücre kapısı gösterisini deneyimleyin ve adanın tarihi ve sakinleri hakkında ilgi çekici hikayeler dinleyin.

 

Bir Cellhouse'da Keşfedin Alcatraz Günlük Tur

Erişimin keyfini çıkarın Alcatraz Island da dahil olmak üzere tarihi Alcatraz Kendi kendine rehberli Cellhouse Ses Turu ile Cellhouse.

 

Perde Arkasındaki Adayı Keşfedin

Discover areas not otherwise available to the public!  Join a group of 30 people or fewer on a guided 1.5-2 hour adventure to explore off-limits areas and hear little-known-stories about the Island’s fascinating past, then join the Alcatraz Night Tour (including Cellhouse Audio Tour) for a full evening’s experience.

Alcatraz Haritası
Alcatraz ve bir tur otobüsünün görüntülerini içeren 10 dolarlık grafikten tasarruf edin

Alcatraz Tarihçesi

1934 – 1963

Alcatraz ve tarih el ele gider

Bir zamanlar Amerika'nın en azılı suçlularına ev sahipliği yapan federal cezaevi, 1934'ten 1963'e kadar burada faaliyet gösteren "The Rock"a karanlık bir gizem getirdi. Al "Scarface" Capone ve "Birdman" Robert Stroud gibi kötü şöhretli mahkumların varlığı, Adanın kötü şöhretinin kurulmasına yardımcı oldu. Yine de, birçok insan dünyanın en efsanevi hapishanelerinden biri olmadan önceki ve sonraki tarihi önemin farkında değildir.

1969 – 1971

20. Yüzyıl

İç Savaş döneminden kalma binalar, toplar ve yeraltı odaları, Adanın hem liman savunma kalesi hem de askeri hapishane olarak hizmet verdiği 19. Alcatraz Adası'na yanaşırken, 1969'da başlayan ve 1971'de sona eren Amerikan Hint İşgali'nin görünür hatırlatıcıları, Amerikan Hint hakları hareketinde önemli bir kilometre taşını tanıyan "Kaya"ya kazınmaya devam ediyor.

#CruiseAlcatraz