Temel Londra

City Experiences ile Londra'nın en iyisini yaşayın! Thames Nehri'nde gezi veya yemek gezisine çıkın, yürüyüş turu ile şehri keşfedin, ThamesJet'te sürat teknesi heyecanıyla gezinin, şehirde yemek turunun tadını çıkarın ve daha fazlasını yapın.

Tüm deneyimleri görün

  • Küratörlü Paketler

    İlham alın ve deneyim paketlerinden şimdi tasarruf edin
  • Kralın Taç Giyme Töreni Gezileri

    Birleşik Krallık tarihindeki bu önemli anı kutlamak için bize katılın

Önerilen Deneyimler

  • Şehir Gezileri

    Gezi ve yemek gezileri, ikonik cazibe merkezleri, özel etkinlikler ve daha fazlası
  • Yürür

    Meraklı gezginler için en iyi yiyecek ve içecek deneyimleri
  • Cruise & Cazibe Paketleri

    Bu harika atraksiyonlarda şimdi tasarruf edin!
Blog Görüntüsü

Londra'da En İyi Sokak Sanatı Nerede Görülür?

Birleşik Krallık'ın en büyük metropolü olan Londra, zengin bir tarih ve kültür birikimine sahiptir. Şehir müzeleri, restoranları, barları, mağazaları, ikonik simge yapıları ve turistik yerleri ile ünlüdür.

Blog Görüntüsü

Londra'da 3 Gün

Yaklaşık 2.000 yıllık zengin tarihiyle Londra'da görülecek ve yapılacak çok şey var. Bu durum şehre yeni gelen turistler için göz korkutucu olabilir: Nereye gideceksiniz

Blog Görüntüsü

Big Ben Gezileri & Big Ben Tekne Turları

Londra'nın klasik silueti, Londra şehrini bu kadar tanınır kılan ikonik simgelerle boyanmıştır. Dünyanın en ünlü saatlerinden biri Londra'nın kraliyet semalarını süslüyor

Blog Görüntüsü

Londra Tekne Turları

Thames Nehri kıyıları, Londra'nın sunduğu en nefes kesici nehir kenarı manzaralarından bazılarına ev sahipliği yapmaktadır. Londra'nın efsanevi simge yapılarının rakipsiz panoramik manzaraları, ünlü cazibe merkezleri

Blog Görüntüsü

Yaz Aylarında Londra'da Yapılacak Şeyler

Parayla mutluluk satın alınamaz derler ama parayla Londra'ya bir bilet alınabilir ve bu da muhtemelen yeterince yakındır. Bahar yağmurlarıyla birlikte Londra

Blog Görüntüsü

2023 Londra, İngiltere Turları

Londra, İngiltere, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir, ancak nereden başlayacağınızı seçmek zor olabilir. Bu yüzden, en popüler ve benzersiz şehirlerden bazılarını bir araya getirdik.

Blog Görüntüsü

Resmi Londra Merkezi Deneyimi: İkonik Manzaralar, Unutulmaz Gezilecek Yerler ve Daha Fazlası

Şehrin tadını çıkarmanın ve en ünlü yerlerinden bazılarını bir çırpıda ziyaret etmenin bir yolunu arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok. Biz

Blog Görüntüsü

Londra'da Gurmeler İçin En İyi Semtler Bunlar

Son yıllarda Londra'nın zengin kültürel çeşitliliği, yerel yemek sahnesine de çarpıcı bir şekilde yansımıştır ve bugün, neredeyse her yerde gerçek bir mutfak ilhamı ve yenilik potası bulunmaktadır.

Blog Görüntüsü

Greenwich, Londra Konumunda Yapılabilecekler

Londra'nın güneydoğusunda yer alan Greenwich, Londra'nın merkezinde olmayabilir, ancak şehrin en güzel ilçelerinden biridir ve görülmeye değerdir.

Blog Görüntüsü

Westminster, London yakınlarında yapılacak şeyler

Westminster, Londra'nın tarih ve geleneklerle dolu en tarihi yerlerinden biridir. Londra şehrini keşfetmeye başlamak için mükemmel bir yerdir ve ideal bir

Sık Sorulan Sorular

Londra'da yapılacak en iyi şeyler

  1. Londra Kulesi'ni ziyaret edin: Londra'nın bu ikonik simgesi ilk kez gelen ziyaretçiler için mutlaka görülmesi gereken bir yerdir. Kulede bir tur atın ve Kraliyet Mücevherlerini görün, arazide okçuluk yapmayı deneyin veya ünlü Yeoman Warder turlarından birine katılın.
  2. London Eye'a binin: Londra'nın inanılmaz manzarasını görmek için South Bank'teki dev dönme dolaba binin. Her dönüş yaklaşık 30 dakika sürer ve size tüm manzaraları seyretmek için bolca zaman verir.
  3. Hyde Park'ı keşfedin: Londra'nın sekiz kraliyet parkından biri olan Hyde Park dinlenmek veya keşfetmek için harika bir yerdir. Serpentine Gölü etrafında bir gezintiye çıkın, Kensington Sarayı'nı ziyaret edin veya Speakers' Corner'ı görün.
  4. Buckingham Sarayı'nı ziyaret edin: İngiliz monarşisinin Londra'daki resmi konutu olan Buckingham Sarayı yılın bir bölümünde ziyarete açıktır. Devlet Odalarını gezebilir, Muhafızların Değişim Töreni'ni görebilir veya kraliyet bahçelerini keşfedebilirsiniz.
  5. Oxford Caddesi'nde alışverişe çıkın: Londra'nın en işlek alışveriş caddelerinden biri olan Oxford Street, büyük mağazalara, cadde modası perakendecilerine ve dünyanın en büyük markalarından bazılarının amiral mağazalarına ev sahipliği yapmaktadır.
  6. Big Ben ve Parlamento'yu görün: Londra'nın görülmesi gereken bir diğer simgesi olan Big Ben, Westminster'ın Büyük Çanı'nın takma adıdır. Bu ikonik saat kulesini yakından görmek ve İngiliz demokrasisinin tarihi hakkında bilgi edinmek için Parlamento Binası turuna katılın.
  7. Bir nehir gezisine çıkın: Londra'yı farklı bir perspektiften görmenin harika bir yolu olan nehir yolculukları, şehrin en ünlü simge yapılarından bazılarının manzaralarını sunar. Yolculuklar genellikle yaklaşık bir saat sürer ve Thames Nehri boyunca çeşitli yerlerden hareket eder.
  8. St Paul Katedrali'ni ziyaret edin: Dünyanın en büyük ve en ünlü katedrallerinden biri olan St Paul's, mimari bir şaheserdir. Londra'nın panoramik manzarasını görmek için kubbenin tepesine tırmanın ya da bu kutsal mekânın ihtişamını deneyimlemek için bir ayine katılın.

Londra yakınındaki diğer bölgelerdeki en iyi aktiviteler nelerdir?

Londra'yı ziyaret etmeden önce bilmem gerekenler nelerdir?

Londra'ya bir seyahat planlıyorsanız, harika zaman geçirmeye hazır olun! Ziyaret etmek için en iyi zamandan, ne paketleyeceğinize ve nerede kalacağınıza kadar, seyahatinizden önce bilmeniz gereken birkaç şeyi burada bulabilirsiniz. Londra'yı ziyaret etmek için en iyi zamanlardan biri, havanın ılıman olduğu ve kalabalığın daha az olduğu ilkbahar veya sonbahar aylarıdır. Ancak, yoğun sezonda (Mayıs-Ağustos) ziyaret ediyorsanız, daha büyük kalabalıklara hazırlıklı olun. Eylül ve Ekim ayları da yapraklar renk değiştirmeye başladığından ve hala birçok turistik yer açık olduğundan ziyaret etmek için mükemmel aylardır. Seyahatiniz için toplanırken, çok fazla gezeceğiniz için rahat yürüyüş ayakkabıları getirdiğinizden emin olun. Hava gün boyunca değişebileceğinden kat kat giyinmek de önemlidir. Londra pahalı bir şehirdir, bu nedenle bütçenizi buna göre ayarladığınızdan emin olun.